Rekrytointi


C-Advice työnantajana

Haluatko työskennellä hyvällä asenteella ja kuulua porukkaan, jossa uskalletaan ajatella ennakkoluulottomasti ja kehittää uutta. Miltä kuulostaisi monialainen yhteistyö, vaikutusmahdollisuus omaan työhön ja yrityksen toimintaan? Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi, sillä meillä on jatkuva haku päällä monipuoliseen joukkoomme tuotekehitys- ja suunnitteluvelhoja. Ala vaatii teknisen alan tai teollisen muotoilun koulutusta, joten etsimme erityisesti insinöörejä ja muotoilijoita, mutta arvostamme suuresti myös muulla tavalla hankittua osaamista ja näyttöä alalta. Työssäsi tulet toimimaan asiakasrajapinnassa, joten henkilökohtaisilla ominaisuuksillasi ja asenteellasi on suurin painoarvo, älä siis suotta tuhlaa aikaasi CV:n ja hakemuksesi hinkkaamiseen, vaan laita vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: rekry(at)c-advice.com

Palkkaus ja edut

Kiinnitämme erityistä huomiota henkilöstömme kokonaispalkitsemiseen, tarjottaviin etuihin sekä työssä viihtymiseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joka perustuu henkilön kokemukseen ja osaamiseen.

Elämänlaatu ja hyvinvointi

Meille työntekijöiden hyvinvointi on avainasemassa. Edistämme ja tuemme henkilöstömme kokonaisvaltaista elämänlaatua ja hyvinvointia. Toteutamme tätä arvoa mm. tarjoamalla henkilöstöllemme kattavat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi kannustamme henkilöstöämme pitämään huolta itsestään tarjoamalla vapaavalintaisia liikuntamahdollisuuksia sekä terveysohjelmia –ja kampanjoita.

Tapahtumat ja verkostot:

Panostamme sosiaaliseen kanssakäymiseen myös työajan ulkopuolella (ei some) erilaisten tapahtumien ja aktiviteettien merkeissä. Useimmiten tapahtumiin myös työntekijöidemme perheenjäsenet ovat tervetulleita.