Yritys


sv-2016

C-Advice - Mind Your Business

Toimintamme punaisena lankana on tarjota asiakasyrityksillemme tuotekehitys- ja suunnitteluosaamista ja auttaa heitä keskittymään ydinliiketoimintaansa.

Tuotamme ideoita, tuotteita, palveluja, prototyyppejä ja ennen kaikkea uutta lähestymistapaa asioihin. Työkaluistamme tärkein on ennakkoluuloton asenne.

C-Advice on tuotekehitystalo. Kutsumme itseämme taloksi, koska olemme tuoneet tuotekehityksen eri tekijät saman katon alle, sillä vain monialainen tuotekehitystyö takaa parhaan lopputuloksen. Asiakkaanamme, tämä tarkoittaa sinulle sitä, että käytössäsi on kaikki tuotekehitysprojektin palikat, olemme aidosti täyden tuotekehityspalvelun tuottaja.

Meillä ei ole markkinointiosastoa tai sopimuslakimiesten armeijaa. Niiden sijaan tarjoamme joustavaa palvelua ja kumppanuutta. Uskomme vakaasti, että sitoutumalla asiakkaamme ongelmiin ja haasteisiin kuin omiimme, emme voi olla onnistumatta.
Näillä sivuilla pyrimme kertomaan lyhyesti ajatusmaailmastamme ja siitä mitä teemme. Ota toki yhteyttä, jotta voimme tarkemmin kertoa miten voimme auttaa juuri sinua.